У вас немає елементів у кошику для покупок.
Знижки: 1% на бонусний рахунок і додатково 1% при замовленні від 10000 грн, а також акційні знижки можна подивитись тут
SAT на відділення (орієнтовно): 168 грн.SAT на адресу (орієнтовно): 208 грн.Нова Пошта на відділення (орієнтовно): 628 грн.(в т.ч.обрешетування)Нова Пошта на адресу (орієнтовно): 663 грн.(в т.ч.обрешетування)
На адресу нашим кур'єром: БЕЗКОШТОВНО
Ширина: 20.0 смГлибина: 61.9 смВисота: 88.0 смКорпус, глибина: 60.0 смКорпус, висота: 80.0 смЦей виріб потребує збірки.
Система METOD пропонує необмежені можливості для створення кухні вашої мрії. У поєднанні зі світло-сірими фасадами LERHYTTAN зі скошеними краями ваша кухня набуде класичного, традиційного вигляду.
Повністю висувна шухляда забезпечує хороший огляд і доступ до вмісту.
Міцна конструкція корпусу; товщина 18 мм
Найкраще купувати на сайті home-club.com.ua
Френсіс Каюетт/IKEA Швеції
Упаковки: 3Загальна вага упаковки: 23.5 кг
Різні типи стін вимагають різних типів кріплень; завжди використовуйте гвинти і болти (купуються окремо), які підходять для стін у вашому будинку.
Комплектується ніжками та цоколем, що продаються окремо.
Якщо шафа монтується на стіну, доповнюється рейкою для підвішування METOD.
Комплектується ручкою або ручкою.
Протріть ганчіркою, змоченою м'яким миючим засобом.
Протріть чистою сухою ганчіркою.
Двері:
Рама: масив берези, тонований акриловий лак
Панель: ДВП, березовий шпон, кольоровий акриловий лак
Боковини задньої панелі: шпон берези, тонований акриловий лак
Корпус шафи, що стоїть:
Каркас: ДСП, меламінова плівка, пластикова кромка
Основа: ДВП, акрилова фарба
Висувний ящик:
Шухляда / спинка шухляди / напрямна шухляди: сталь, епоксидне/поліефірне порошкове покриття
Напрямні: оцинкована сталь
Дно шухляди: ДСП, меламінова плівка, меламінова плівка, меламінова плівка
Інструкції по збірці: 302.125.62 ІКЕА Корпус шафи стенду METOD МЕТОД 703.188.68 ІКЕА Висувний ящик MAXIMERA МАКСИМЕРА Інструкції: 804.614.79 ІКЕА Двері LERHYTTAN ЛЕРХЮТТАН 302.125.62 ІКЕА Корпус шафи стенду METOD МЕТОД
03.05.2018